marți, 28 iulie 2009

STRICT NECESAR!!!



























O CHESTIUNE INTERESANTA SI DES INTALNITA IN VIATA DE ZI CU ZI , ESTE CA UN OM DE LA UN ANUMIT NIVEL CONSIDERA CA SE PRICEPE LA TOATE.



CU TOTII NE PRICEPEM LA MASINI , FEMEI SI FOTBAL ...



CEL CE STIE MECANICA , STIE SI CONSTRUCTII , CEA CE STIE SA COASA SE PRICEPE SI LA MEDICINA , PARCA SUNA NORMAL IN ROMANESTE , NU ?



IATA UN MOTIV BUN DE A PROMOVA SPECIALISTUL IN ROMANIA , SA NU MAI PERMITEM CA TOTI SA FACA DE TOATE , SA LASAM CA IN FIECARE DOMENIU CEL CE E SPECIALIZAT SA-SI FACA TREABA.



DE CE IN CONSTRUCTII ( CA DOMENIU GENERAL) TREABA MERGE "ROMANESTE"?




PENTRU CA TOTI FAC DE TOATE! CEL CE PUNE GRESIE SE PRICEPE SI LA RIGIPS ,IAR CEL CE PUNE RIGIPS SE PRICEPE SI LA PARCHET.



HAIDETI CA IMPREUNA SA PUNEM LUCRURILE PE FAGASUL LOR NORMAL!

4 comentarii:

- spunea...

salut. te invit sa iti faci publica afacerea si site-ul pe www.amenajari.org . nu costa nimic, ai backlink catre site-ul propriu si ai posibilitatea sa iti prezinti oferta de servicii.

kosta spunea...

salut!....ai dreptate cand zici ca fiecare sa-si faca meseria pt care are pregatirea necesara,dar din pacate asta nu se va intampla prea curand in Romania! doar daca vor pleca toti sa lucreze prin tari straine un timp...ca sa inteleaga ce si cum.in afara de asta mai e si conceptia romanilor de a lua un meserias care face,,de toate''....iar aste e si mai greu de schimbat....:))

Unknown spunea...

salut!...a face de toate e principiul vital al supravietuirii iar daca nu iesim din acest mod de abordare a stilului de viata ...ca o supravietuire v-or arata toate.
Pentru asta nu trebuie sa iesi afara e doar suficient sa stai putin si sa te gindesti...merita sa stai aici sau sa pleci definitiv din tara?...cu o primavara nu e bine sa termini anul, deci trebuie sa ne maturizam si ca persoane si ca natie.

dan constantin spunea...

salut!
am produc aceste produse si sunt in cautarea unui,reprezentant ,aplicator in zona ta am nevoie de mai multe date sa pot trimite mostre de produs.
dconstantin@terraco.ro
www.terraco.com